NADSTREŠEK PO MERI.

Izdelava nadstreška in konstrukcije.

Krovci vemo, da je izdelava nadstreška lahko zahteven projekt. Zato vam priskočimo na pomoč in vam uredimo vse: izris, material in izvedbo.
 
PIŠITE NAM

Strokovna in ugodna izdelava nadstreška

Izdelava nadstreška sicer ni naša primarna dejavnost, a imamo kot krovci več kot dovolj izkušenj. Poleg tega, da poznamo tesarska opravila, smo predvsem specialisti za polaganje in svetovanje pri prodaji kovinske kritine. Nadstrešek je lahko moderen ali klasičen. Glede na vaše želje vam izdelamo različne vrste nadstreškov, kamor boste lahko parkirali avto, motocikel, prikolico, avtodom ali pa morda pospravili vrtno orodje, ozimnico ali pa si uredili prijeten prostor za bivanje. Takšen nadstrešek je lahko tudi delno zaprt, z enokapno ali dvokapno streho, po želji tudi z ravno.

Vse nadstreške estetsko zaključimo z obrobami in žlebovi. Glede izdelave ali izvedbe ni omejitev. Izdelava nadstreška pri nas pomeni celovito rešitev, saj za vas nudimo vse: dobavimo les, ga primerno zaščitimo, namestimo našo kritino, izdelamo obrobe ter poskrbimo za odvodnjavanje. Vse to dobite na enem mestu. Vsi materiali, ki jih uporabljamo, so preverjeni in kakovostni.

Za lažjo prostorsko predstavo vam za doplačilo 50 €  nudimo 3D osnutek (osnovni izris, kot na priloženih fotografijah), ki vam ga v primeru izvedbe ne zaračunamo.

Izdelava nadstreška za avto
Izdelava nadstreškov, kovinska kritina