Kovinski robniki

6,10 12,70 

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Ustvarite popolno ločnico med vašim vrtom in zelenico z našimi kakovostnimi kovinskimi robniki za vrt. Izdelujemo ravne kovinske robnike ali pa robnike v obliki črke “L”. Oboji so idealen način za enostavno definiranje prostora in ustvarjanje urejenega videza.

Kovinski robniki so izdelani iz pocinkane pločevine ali aluminija, zaradi česar so trajni ter odporni proti vremenskim vplivom, kar omogoča enostavno, predvsem pa dolgoročno rešitev za urejanje vašega vrta. Zaradi preproste oblike in lahkega materiala lahko hitro in enostavno ustvarite jasne meje med različnimi predeli vašega vrta, sadovnjaka ali drugega dela okolice. Pogosto se uporabljajo tudi za ločevanje okrasnega kamenja od zelenice.

Kovinski robniki so na voljo v številnih barvah po RAL lestvici. Debelina robnika iz pocinkane pločevine je 0,55 m, debelina aluminijastega robnika pa 0,7 mm. Kovinske robnike izdelujemo v poljubnih dimenzijah, največja enotna dolžina je 8 metrov, po pošti pa zaradi omejitev dostavnih sredstev ne pošiljamo več kot 3 metre.

Cena velja za 1 meter.

Dodatne informacije

Spajanje

Da, Ne

Material

Aluminij (0,7 mm), Pločevina (0,55 mm)

Višina

10 cm, 15 cm